prideofLondon

En ny blogg med fokus på Arsenal och allt som hänger runt om kring the pride of London. Kommer inte bara skriva om Arsenal utan kommer försöka skriva om fotboll i allmänhet och nu under sommaren så kommer diverse rykten att tas upp på bloggen. Varje vecka så försöker jag ha med en topp 3 lista med start imorgon. Ämnet då är "Topp 3 spelare iår".

Fokus just nu ligger på Fulham borta, hoppas vi kan avsluta ligan med hedern i behåll. Som ni säkert redan vet så förlorade vi tredje platsen till City förra helgen efter en minst sagt pinsam inledning mot Aston Villa. Darren Bent (Arsenal-dödaren) satte två snabba och luften gick ur Arsenal som efter det förde matchen.

För att säkra den tredjeplatsen och slippa kval så får vi hålla en tumme för att City inte lyckas slå Bolton. En match där det kan sluta hur som helst enligt mig. Bolton är svårtslaget men City bör ses som favoriter och jag litar på att Mancini vill ta tredjeplatsen som innebär direkt kvalificering till Champions League 2011-2012.

Arriverderci och på återsende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0